Kartoğlu’ndan Avrupa Şampiyonuna Ödül

Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 110 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazanan Muhammed Hamza Bakır Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu ziyaret etti.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 07:50
Kartoğlu’ndan Avrupa Şampiyonuna Ödül






Makedonya’nın başkenti Üsküp’te geçtiğimiz hafta düzenlenen ve 25 ülkenin katıldığı Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 110 kiloda güreşen Muhammed Hamza Bakır bütün rakiplerini yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapısında yetişen ve Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ülkemizi temsil ederek altın madalya kazanan milli güreşçi, antrenörleri Cemal Bakır, Sadin Bakır ve Başakşehir Güreş Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım ile birlikte Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu ziyaret eden Muhammed Hamza Bakır, ülkemize ve Başakşehir’e bu gururu yaşattığı için mutlu olduğunu söyledi.

 

Başkan Kartoğlu, Avrupa Şampiyonu olup bayrağımızı dalgalandıran genç şampiyonu tebrik ederek, “İlçemizde yetişip ülkemiz ve ilçemizin tanıtımına katkı sağladığın için teşekkür ediyorum” dedi.

Sırbistan’da 45 gün sonra yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda kendisine başarılar dileyen Yasin Kartoğlu, Muhammed Hamza Bakır’dan yeni bir madalya daha beklediğini söyledi. Şampiyon ile birlikte fotoğraf çektiren Kartoğlu, şampiyona cumhuriyet altını hediye etti.

Son Güncelleme: 23.05.2018 05:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.