Kasımpaşa evinde yıkıldı

Kasımpaşa evinde oynadığı Rizespor maçını 1-0 kaybetti.

21 Ocak 2019 Pazartesi 22:10
Kasımpaşa evinde yıkıldı






Kasımpaşa evinde yıkıldı

    Kasımpaşa evinde oynadığı Rizespor maçını 1-0 kaybetti.Süper Lig’de haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor deplasmanda Kasımpaşa’ya çelme taktı. Ligin son sırasında yer alan ve ateş hattından kurtulmak isteyen Okan Buruk yönetimindeki Rize, zorlu deplasmanda 3 puanı tek golle aldı.

24.dakikada Umar Aminu’nun golüyle öne geçen Karadeniz ekibi ikinci yarıda skoru koruyarak Kasımpaşa’ya fırsat vermedi ve sahadan galibiyetle ayrıldı. Kart cezalısı Mbaye Diagne’nin yokluğunda ikinci yarının ilk maçında ağır bir darbe alan Kasımpaşa 29 puanla haftayı 4.sırada tamamladı. Puanını 15’e çıkaran Rize ise 3-0 kazandıkları Fenerbahçe maçının ardından tam 10 maç sonra galip gelerek küme düşme hattından çıkma adına umutlarını yeşertti.

Skor

Anahtar Kelimeler:
KasımpaşaÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.