Kasımpaşa Galatasaray'ı elinden kaçırdı

Galatasaray yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktığı ilk karşılaşmada Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. İki defa öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğü koruyamayan Aslan son 3 haftada 7 puan kaybettti.

29 Kasım 2015 Pazar 22:41
Kasımpaşa Galatasaray'ı elinden kaçırdı






 Kasımpaşa 2 Galatasaray 2

Galatasaray yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile çıktığı ilk karşılaşmada Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. İki defa öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğü koruyamayan Aslan son 3 haftada 7 puan kaybettti.

Mustafa Denizli, oyuncu tercihlerinden çok pozisyon tercihleriyle dikkati çekti. Denayer'in sakatlığı sonrası sağ bekte Sabri Sarıoğlu'nu kullanan tecrübeli çalıştırıcı, stoperde Semih Kaya ve Aureline Chedjou'ya forma verdi. Carole'ün sakatlığı sonrası sol bekte forma şansı bulan Olcan Adın, Denizli'nin tercihleri arasına giremeyip yedek soyunurken, son dönemde stoper oynatılan Hakan Balta ise yeniden eski pozisyonuna çekilerek, sol bekte görev aldı.

Kan değişikliğinin de etkisiyle maça istekli başlayan sarı kırmızılıların golü bulması uzun sürmedi. 12. dakikada organize gelişen atakta son noktayı koyan Burak Yılmaz oldu. 26. dakikada hakem Halis Özkahya çok tartışılacak bir karara imza attı. Kasımpaşa atağında sağdan ceza sahasına yapılan ortada Muslera boşa çıktı. Eren’in kafayla indirdiği topa Donk sert vurdu. Üst direğin altına çarpıp yere inen top görüntülerden çizgiyi geçmiş görünüyordu ancak yardımcılarına bakan hakem Halis Özkahya, gol kararı vermedi. 32. dakikada ise Kasımpaşa beraberliği yakaladı. Sağ tarafta gelişen Kasımpaşa atağında Eren Derdiyok'un şutu savunmaya çarpıp Hakan Arslan'ın önünde kaldı, deneyimli oyuncu topu boş kaleye yolladı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ilk 45 dakika 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya istekli başlayan sarı kırmızılılarn golü bulması gecikmedi. 51. dakikada Chedjou'un içeri ortaladığı topa ön direkte ayak koyan Hakan Balta, fileleri havalandırdı. Golden sonraki bölümde ise Kasımpaşa, Galatasaray'ı sahasına hapsetti. Peşpeşe ataklarla sarı kırmızılıları bunaltan Kasımpaşa 75. dakikada Titi ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

KASIMPAŞA - GALATASARAY: 2-2
STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu

HAKEM: Halis Özkahya

KASIMPAŞA: Ramazan, Erhan, Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Hakan, Adem, Eren.
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou,Hakan,Emre, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak.
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

Son Güncelleme: 29.11.2015 22:43
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayKasımpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.