Kasımpaşa galibiyeti kaçırdı

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 10. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, evinde Kasımpaşa ile karşılaştı.

27 Ekim 2018 Cumartesi 18:30
Kasımpaşa galibiyeti kaçırdı






Kasımpaşa galibiyeti kaçırdı

   Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 10. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, evinde Kasımpaşa ile karşılaştı.Kasımpaşa deplasmanda kaçırdığı penaltı ile galibiyetikaçıran taraf oldu. Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.
   Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un golü Lokman Gör’den gelirken, Kasımpaşa’nın golünü penaltıdan Mbaye Diagne attı. Mbaye Diagne, mücadelede bir de penaltıdan yararlanamadı. 76. dakikada Egemen Korkmaz, gördüğü kırmızı kart nedeniyle maçı tamamlayamadı.
   Ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, maça iyi başladı. Mehmet Özdilek yönetiminden biraz olsun silkinen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, aradığı golü 40. dakikada Lokman Gör ile buldu.
   Lokman Gör’ün golü ile öne geçen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, maçın geri kalanında skoru koruma yoluna gitti. Mustafa Denizli’yi takımın başına getirdikten sonra gol yollarında daha etkili bir görüntü çizen Kasımpaşa, dakikalar ilerledikçe baskısını arttırdı.
   Yaptığı baskı sonuç veren Kasımpaşa, 79. dakikada Mbaye Diagne’nin penaltıdan attığı golle beraberliği yakaladı. Bu kez galibiyet için gol arayan Kasımpaşa, bir penaltı daha kazandı.Topun başına bir kez daha geçen Mbaye Diagne, bu kez vuruşunda ağları havalandırmadı. Mbaye Diagne’nin penaltı atışı, üstten dışarı çıktı.

Stat: Kazım Karabekir
Hakemler: Arda Kardeşler, Ali Saygın Ögel, Osman Gökhan Bilir
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Auremir, Egemen Korkmaz, Lokman, Leo, Scuk, İbrahim Akdağ, Emrah Başsan (Dk. 73 Tshabalala-Dk. 80 Acka), Taylan Antalyalı, Özer Hurmacı, Sunu (Dk. 31 Munsy)
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Youssef, Veigneau (Dk. 51 Onur Ural), Tarkan Serbest (Dk. 62 Koita), Sadiku, Pavelka, Eduok (Dk. 89 İlhan Depe), Trezeguet, Diagne
Goller: Dk.40 Lokman Gör (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk.79 Diagne (Penaltıdan) (Kasımpaşa)
Kırmızı kart: Dk. 77 Egemen Korkmaz (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)
Sarı kartlar: Dk. 42 Diagne (Kasımpaşa), Dk. 67 Özer Hurmacı, Dk. 84 Acka (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Anahtar Kelimeler:
KasımpaşaBB Erzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.