Kasımpaşa Kemal Özdeş’le yollarını ayırdı!

 Kasımpaşa Teknik Direktörü kemal Özdeş Kasımpaşa'dan ayrıldı.

01 Ekim 2018 Pazartesi 14:48
Kasımpaşa Kemal Özdeş’le yollarını ayırdı!






Kasımpaşa Kemal Özdeş’le yollarını ayırdı!

   Kasımpaşa Teknik Direktörü kemal Özdeş Kasımpaşa'dan ayrıldı.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Teknik Direktör Kemal Özdeş'le yollarını ayırdıklarını açıkladı.Spor Toto Süper Lig’de sezona flaş bir giriş yapan ve 12 puanla 5. sırada yer alan Kasımpaşa’da Teknik Direktör Kemal Özdeş’le yollar ayrıldı.

Kasımpaşa’dan yapılan açıklamada;

“Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş ile yapılan görüşmelerde oluşan fikir ayrılıkları sonucunda Teknik Direktörümüz ayrılık kararı almıştır.

Kendisine ve ekibine bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş.

   Sportif Direktörü Bekir Nursal Bilgin” ifadelerine yer verildi. Bekir Nursal Bilgin, TRT Spor’da katıldığı canlı yayında Kemal Özdeş’in farklı bir takımla anlaşabileceğini belirtti ve “Biz hocamızdan, hocamız bizden memnundu… Ancak hedeflerdeki fikir ayrılığı nedeniyle hocamız ayrılmak istedi” dedi. Ligde ilk dört maçta dört galibiyet alan Paşa, son üç haftada ise sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
KasımpaşaKemal Özdeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.