Kasımpaşa sahasında Galatasaray'la yenişemedi

Galatasaray yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile ilk sınavına çıktı. Nefes kesen mücadele 2 - 2 berabere bitti

29 Kasım 2015 Pazar 20:58
Kasımpaşa sahasında Galatasaray'la yenişemedi






Kasımpaşa sahasında Galatasaray'la yenişemedi

Galatasaray yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile ilk sınavına çıktı. Maçın ilk yarısı 1 - 1 devam ediyor..

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 20.15'de başlayan müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetiyor. Özkahya'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy.

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Emre Çolak, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz.
KASIMPAŞA: Ramazan, Erhan, Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Hakan, Adem, Eren.

Mustafa Denizli ile ilk maçına çıkan Galatasaray, iki kez öne geçtiği zorlu Kasımpaşa deplasmanından 1 puanla ayrıldı.

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'a 2-0 kaybettiği haftada puan farkını 4'e indirme şansı yakalayan Cimbom, 2-2'lik beraberliğin ardından puanını 23'e yükseltmesine rağmen üçüncü sıradaki yerini Akhisar'a kaptırmış oldu. Kasımpaşa ise haftayı 20 puanla tamamladı.

Galatasaray'ın gollerini 13. dakikada Burak Yılmaz ve 51. dakikada Hakan Balta kaydederken, Kasımpaşa'nın golleri 32. dakikada Hakan Arslan ve 76. dakikada Titi'den geldi.

MAÇTAN  ÖNEMLİ DAKİKALAR

DAKİKA 13. dakikada Sneijder’in sol kanattan ortasında arka direkte bulunan Podolski’nin kafayla indirdiği topta altıpas içinde bulunan Burak Yılmaz, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

DAKİKA
23. dakikada Sneijder’in pasında topla buluşan Emre Çolak, pasını bekletmeden Burak Yılmaz’a aktardı. Burak’ın ceza sahası içinde yerden şutunda topu kaleci Ramazan güçlükle çıkardı.

DAKİKA 26. dakikada atılan uzun pasa hareketlenen Eren Derdiyok, sağ çaprazda topu kafasıyla Ryan Donk'un önüne indirdi. Donk’un, penaltı noktasının hemen gerisinden çektiği sert şutta top üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

DAKİKA 32. dakikada sol kanata atılan uzun topta Adem Büyük, Sabri Sarıoğlu'undan sıyrıldıktan sonra pasını Eren Derdiyok'a gönderdi. Eren’in, penaltı noktasının gerisinden sert şutunda Semih Kaya'dan seken top yön değiştirdi. Muslera’nın sağından kaleye doğru giden topu Hakan Arslan tamamladı ve ağlarla buluşturdu. 1-1

DAKİKA 48. dakikada Burak Yılmaz’ın pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Podolski’nin şutunda top kaleci Ramazan’da kaldı.

DAKİKA
51. dakikada Semih Kaya’nın penaltı noktası üzerinden sert şutunda top direkten döndü. Dönen topu önünde bulan Podolski’nin şutunda top savunmaya çarptı. Ardından topla buluşan Chedjou’nun ön direğe ortasında Hakan Balta’nın şutunda meşin yuvarlak filelere gitti. 1-2

DAKİKA 62. dakikada Del Valle’nin sol kanattan ortasında Eren Derdiyok’un kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.

DAKİKA 69. dakikada Donk’un pasıyla topla buluşan Eren Derdiyok’un şutunda top az farkla dışarı çıktı.

DAKİKA
76. dakikada Scarione'nin penaltı noktasından çektiği şut takım arkadaşından geri döndü. Dönen topu önünde bulan Del Valle, pasını Cristian Titi'ye gönderdi. Titi'nin ceza sahası içi sol çaprazından çektiği şut savunmanın arasından geçerek ağlarla buluştu. 2-2


GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇINDAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta heyecanı sürüyor. Ligde üst üste aldığı puan kayıplarının ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran ve deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli'yi göreve getiren sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli teknik adam ile ilk sınavına Kasımpaşa deplasmanında çıkıyor.

23. RANDEVU

İki ekip, bugün oynanacak karşılaşma ile Süper Lig'deki 23. randevusuna çıkacak. Daha önce oynanan 22 lig maçında sarı-kırmızılı ekip, 14 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Kasımpaşa ise 3 kez 3 puan sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılı takımın bu maçlarda attığı 42 gole lacivertli-beyazlı ekip 18 golle karşılık verdi.

MUSTAFA DENİZLİ İLK SINAVINA ÇIKIYOR

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Denizli, yeni takımının başında ilk maçına çıkıyor. Galatasaray, Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde çıkacağı ilk müsabakadan 3 puan ile ayrılarak hem kötü gidişatına son vermek hem de Denizli ile iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

TARIK ÇAMDAL 4. KEZ İLK 18’DE

Bu sezon resmi maçlarda henüz forma şansı bulamayan Galatasaray’ın genç oyuncusu Tarık Çamdal, bu sezon 4. kez ilk 18’de yer aldı. Ligde daha önce Medicana Sivasspor, Mersin İdmanyurdu ve Eskişehirspor karşılaşmalarında kadroya girmeyi başaran Çamdal, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan forma şansı bulamamıştı. Ligde oynanan son iki karşılaşmada da kadroya alınmayan 24 yaşındaki oyuncu, yeni teknik direktör Mustafa Denizli tarafından Kasımpaşa müsabakasının kadrosuna dahil edildi.

KASIMPAŞA LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Ev sahibi ekip Kasımpaşa, ligin geride kalan haftalarında 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet ve toplam 19 puanla haftaya 6. sırada başladı. Rakip fileleri 15 kez havalandıran İstanbul temsilcisi, kalesinde gördüğü 9 golle bu alanda ligin en başarılı takımı oldu. Ligdeki son 4 maçında 1 galibiyet alan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, 5 karşılaşmada kalesini gole kapadı. Kasımpaşa’da Eren Derdiyok ve Oscar Scarione’nin bu sezon ligde 4’er golü bulunuyor.

GALATASARAY’DA 3 EKSİK

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Lionel Carole'ün yanı sıra, Atletico Madrid maçında sakatlanan Jason Denayer, kadroda yer almadı. Önceki günkü antrenmanda hafif bir sakatlık geçiren Hakan Balta ile Podolski ise ilk 11’de yer alıyor.
Son Güncelleme: 29.11.2015 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.