Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş: Ortaya koyduğumuz coşku bize bir puan kazandırdı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, yaptıkları pozisyon hataları nedeniyle Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıklarını söyledi.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 01:12
Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş: Ortaya koyduğumuz coşku bize bir puan kazandırdı






İSTANBUL (AA) - Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, yaptıkları pozisyon hataları nedeniyle Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıklarını söyledi.
Özdeş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi başladıkları oyunda hatalı goller yediklerini belirterek, "Neme ve ligin ilk haftaları olmasına rağmen ikinci yarı verdiğimiz mücadele, ortaya koyduğumuz coşku bize bir puan kazandırdı." dedi.

Pozisyon hatasından yedikleri ilk golün ardından bocalama yaşadıklarını vurgulayan Özdeş, "Beraberliği yakaladık. En güçlü olduğumuz yan organizasyonda pozisyon hatası vererek 2-1 geriye düştük. Kasımpaşa'nın yeri Avrupa kupalarıdır. Bunun için çalışacağız." ifadelerini kullandı.
Muhabir: Ercan Doğan

Son Güncelleme: 19.08.2017 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.