Kayra Destan 2 bronz madalya ile döndü

BALIKESİRLİ tekvandocu Kayra Destan, Sırbistan'ın Belgrad şehrinde yapılan Avrupa Poomsae Tekvando Şampiyonası'nda 2 bronz madalya kazandı. Yıldız bayanlar kategorisinde üçüncü olan 14 yaşındaki Kayra, senkron takımıyla da aynı başarıyı...

04 Temmuz 2015 Cumartesi 14:24
Kayra Destan 2 bronz madalya ile döndü






BALIKESİRLİ tekvandocu Kayra Destan, Sırbistan'ın Belgrad şehrinde yapılan Avrupa Poomsae Tekvando Şampiyonası'nda 2 bronz madalya kazandı. Yıldız bayanlar kategorisinde üçüncü olan 14 yaşındaki Kayra, senkron takımıyla da aynı başarıyı sergileyerek 2 bronz madalyayı birden boynuna taktı. Başarılı sporcuyu Balıkesir'de ailesi, antrenörü ve Altıeylül Belediyespor'dan arkadaşları karşıladı.
Kayra'nın Balıkesir'e bu spordaki ilk Avrupa madalyalarını kazandırdığını vurgulayan Antrenör Serkan Erkekoğlu "Uzun süredir planlı ve sitemli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. En büyük hedefimiz sporun zirvesi olarak kabul edilen olimpiyatlarda da kürsüye çıkmak olacak. Bu nedenle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kayra bu hedefe de ulaşacak" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.