Kayseri, Galatasaray'ı tek golle gönderdi: Yenişemediler

Süper Lig'de ilk yarının kapanış haftasında Kayserispor'a konuk olan Galatasaray, zirve yarışında yılın maçında sahadan tek golle ayrıldı

28 Aralık 2015 Pazartesi 03:09
Kayseri, Galatasaray'ı tek golle gönderdi: Yenişemediler






Kayseri, Galatasaray'ı tek golle gönderdi

Süper Lig'de ilk yarının kapanış haftasında Kayserispor'a konuk olan Galatasaray, zirve yarışında 2 puan daha kaybetti.

por Toto Süper Lig'de 17. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Galatasaray kozlarını paylaştı.

Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Kayserispor, 16. dakikada Mabiala'nın golüyle öne geçerken, Galatasaray'da Sinan Gümüş, 61'de cevap verdi.

Maçın ilk devresinde kaleye isabetli şut gönderemeyen ve 1-0 geride soyunma odasına giden sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda daha etkili görünse de bu oyun 3 puan için yeterli olmadı. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin arkasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, kaybettiği 2 puanla büyük bir şok daha yaşadı.

Alınan bu sonucun ardından Kayserispor puanını 19 yaptı. Galatasaray da 30 puana yükseldi.

Ligin ikinci devresinin ilk maçında Kayserispor sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek. Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Sivasspor'u ağırlayacak

DENİZLİ'DEN İKİ DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig'deki Kayserispor maçında, takımını, son lig maçına göre iki değişikle sahaya sürdü.

Ligin 17. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada Denizli, ligde son yapılan Akhisar Belediyespor maçına göre ilk 11'de 2 değişikliğe gitti.

Denizli, Bilal Kısa ile sakatlığı bulunan Sneijder'in yerine, Selçuk İnan ve Rodriguez'e şans verdi. Akhisar Belediyespor karşısında 90 dakika sahada kalan Bilal Kısa ise karşılaşmaya yedek başladı. Sarı kart cezası nedeniyle Akhisar Belediyespor müsabakasında oynayamayan Selçuk ise 1 maç aradan sonra takımda yerini almış oldu.


Galatasaray, 74. dakikada Umut Bulut ve Yasin Öztekin ile fırsatları kaçırdı. Ceza alan içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Umut Bulut, topu kaleciye nişanladı. Dönen top, Yasin Öztekin'in önüne düştü. Yasin şutunda da top Mabiala'ya çarparak kornere gitti.

DENİZLİ'NİN SON HAMLESİ SABRİ...

Yasin Öztekin'in etkisiz oyunu sonucunda Sabri Sarıoğlu oyuna girerken, Galatasaray'da kenara gelen isim Yasin oldu. Kaçan gol sonrasında Galatasaray Selçuk İnan ile üstünlüğü yakalamaya yaklaştı. 81'de Seçuk altıpasa yakın noktada topla buluştu. Ceza alanı içinden sert şutunu kaleci çıkarmayı başardı.

Son bölümde her iki takım da karşılıklı ataklarla gol aramasına raüğmen kazanan olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi
Son Güncelleme: 28.12.2015 03:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.