Kayserispor 3- Gençlerbirliği 2

Spor Toto İlhan Cavcav Sezonu Sezonu 29.hafta karşılaşmasında Kayserispor evinde Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ettti.

15 Nisan 2018 Pazar 18:28
Kayserispor 3- Gençlerbirliği 2






Kayserispor 3- Gençlerbirliği 2

    Spor Toto İlhan Cavcav Sezonu Sezonu 29.hafta karşılaşmasında Kayserispor evinde Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ettti.Maça iyi başlayan taraf Kayserispor oldu. İlk yarıda rakibine karşı üstün bir futbol sergileyen Kayserispor, bulduğu gollerle oyunu eline aldı. 28. dakikada Atila Turan'ın uzak mesafeli serbest vuruşunda direkten dönen top, Boldrin'in önünde kaldı. Boldrin'in vuruşunda Hopf topu müdahale etse de, yan hakem topun çizgiyi geçtiğini belirtti ve Kayserispor öne geçmeyi başardı: 1-0 Gençlerbirliği golün ardından bir türlü toparlanamazken, Kayserispor hücumlarını sürdürdü. İlk yarının sonları yaklaşırken, 44. dakikada William Amorim, Kayserispor'u soyunma odasına 2-0 önde götüren golü kaydetti.

   İkinci yarı ise oldukça tempolu ve karşılıklı pozisyonlarla başladı. Vites artıran Gençlerbirliği, üst üste girdiği pozisyonların ardından Sessegnon'un penaltı vuruşuyla farkı bire indiren golü buldu: 2-1 Gençlerbirliği yüklendikçe arkada oluşan boşlukları değerlendirmek isteyen Kayserispor, bu amacına 78. dakikada ulaştı. Gelişen hızlı hücumda Umut Bulut topun üstünden atladı. Topu iyi kontrol eden Deniz Türüç'ün şutu savunmaya çarpıp Hopf'u yanılttı ve top ağlara gitti: 3-1 Maçı sonları yaklaşırken gol arayan Gençlerbirliği, Skuletic'in golüyle farkı tekrar 1'e indirdi: 3-2 Maçta başka gol olmazken Kayserispor bu galibiyetle puanını 44 yaptı ve 6. sırada yer aldı. Üst üste 3 haftadır sırayla Konyaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a mağlup olan sarı kırmızılı ekip, 3 hafta aradan sonra da ilk kez bu maçta gol bulmuş oldu. Gençlerbirliği ise tıpkı 23 ve 24. haftalardaki avantajı kullanamadığı gibi, Galatasaray galibiyetinin ardından Kayserispor'a mağlup oldu ve 30 puanla 15. sırada yer aldı.

Mackolik

Anahtar Kelimeler:
KayserisporGençlerbirliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.