Kayserispor’a 3 moral ziyareti

KAYSERİ, ()– BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi eski başkan AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserispor'a moral...

06 Mart 2015 Cuma 15:53
Kayserispor’a 3 moral ziyareti






KAYSERİ, ()– BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi eski başkan AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserispor'a moral ziyaretinde bulundu.
Bucaspor ile İzmir'de oynanacak olan maç için antrenmana çıkan sarı kırmızılı futbolcularla bir araya gelen Çelik, Özhaseki ve Çolakbayrakdar, Genel Menajer Süleyman Hurma ile teknik direktör Cüneyt Dumlupınar tarafından karşılandı. Kayserispor'un sezon sonuna kalmadan Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceklerini ümit ettiklerini söyleyen Çelik, Özhaseki ve Çolakbayrakdar, futbolcularla bir süre de sohbet etti.
Mehmet Özhaseki, bub arada takımın çok iyi bir sezon geçirdiğine dikkati çekti, "Bundan iki ay kadar önce yaptığımız bir toplantıda takımın arkasında olduğumuzu söylemiş ve her türlü desteği sağlayacağımızı ifade etmiştik. O günden sonra oluşturulan yeni yönetimle birlikte bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Şehir takımına sahip çıkmaya başladı, takım da iyi bir sezon geçiriyor. Bu takım bu lige lüks. Şu anda Süper Lig'de oynayacak bir takım ve kadro var. Bu nedenle sezon sonuna kalmadan Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceğimizi ümit ediyorum. Bu haftaki maçta da başarılar diliyorum" dedi.
Mustafa Çelik ise, "Bu takımın şampiyon olacağından şüphemiz yok. Biz de her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Ben de sezon bitmeden şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Bucaspor maçında da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Takım kaptanı Abdullah Durak ise motivasyonlarının arttığını belirtti, "Maça çıktığımızda sizi tribünde gördüğümüzde moralimiz bir kat daha artıyor. Bize güvenenleri mahçup etmeyecek ve bu takımı Süper Lig'e çıkartacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.