Klasik Otomobil Ralli Takımı P+M Team, Mercedes-Benz Bahar Rallisi ile sezona hızlı bir başlangıç yaptı

 2015 TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) Türkiye Şampiyonası'nın ilk ayağı, Klasik Otomobil Kulübü tarafından 18-19 Nisan tarihlerinde düzenlendi. Uluslararası Antika Otomobil Federasyonu FIVA'nın B Kategorisi etkinliği olarak...

21 Nisan 2015 Salı 13:25
Klasik Otomobil Ralli Takımı P+M Team, Mercedes-Benz Bahar Rallisi ile sezona hızlı bir başlangıç yaptı






 2015 TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) Türkiye Şampiyonası'nın ilk ayağı, Klasik Otomobil Kulübü tarafından 18-19 Nisan tarihlerinde düzenlendi. Uluslararası Antika Otomobil Federasyonu FIVA'nın B Kategorisi etkinliği olarak gerçekleşen Mercedes-Benz Bahar Rallisi, İstanbul ve çevresinde, yaklaşık 350km.lik parkurda ve 7 özel etapta gerçekleşti. Sezonun ilk yarışına, toplam 60 ekip katıldı.

İlk Üç Derece G kategorisinden çıktı

Yarışın genel klasman birinciliğini 1973 BMW 2002 ile yarışan Serkan - Aylin Sorguç; ikinciliğini ise 1979 Volvo ile yarışan Erdal Gömügen - Serdar Yıldırım çiftleri kazandı. Pergel Grup A.Ş.'nin Klasik Otomobil Ralli Takımı P+M Team adına yarışan Sinan Evman - Duygu Gündoğdu ekibi 1973 Porsche 914 ile üçüncü oldu.

P+M Team Sezona Hızlı Başladı

P+M Team ekiplerinden Zeki Baştürk- Sibel Ateş'in 1962 Volkswagen Karman Ghia ile F Kategori birinciliğini kazandığı yarışta, Muharrem Gök-Tules Obuter 1957 Volkswagen Karman Ghia ile E Kategori birinciliği, Yunus Üstün-Deniz Giritli ise 1959 Volkswagen Karman Ghia ile E Kategori üçüncülüğü ödüllerini aldılar.

Sezona başarılı bir başlangıç yapan P+M Team Ekip Lideri ve Pergel Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Evman " Başta Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Sn. Aydın Harezi olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sn. Saydun Gökşin, Sn. Zeynep Tura, Sn. Sinan Dündar ve direktörümüz Sn. Hakan Ulusoy'a bu mükemmel organizasyon için çok teşekkür ederim. Her geçen yıl yarışların kalitesinin artarak uluslararası yarışlar düzeyine geldiğini görmek mutluluk veriyor. P+M Team olarak tüm araçlarımızın ödül alması bizim için çok sevindirici ve P+M Team'in genişleyerek büyüme stratejisiyle de çok uyumlu. Önümüzdeki 19 Mayıs yarışında da, tüm ekip olarak kazasız belasız bir yarış geçirmek ve hem keyif almak hem de iyi sonuçlar elde etmek hedefimiz." diyerek sezonun ilk yarışıyla ilgili yorumlarını aktardı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.