Koeman ile devam

Fenerbahçe teknik direktör konusunda kararını verdi.

15 Kasım 2018 Perşembe 07:48
Koeman ile devam






 Koeman ile devam

   Fenerbahçe teknik direktör konusunda kararını verdi.Fenerbahçe’de ligdeki Ankaragücü maçının ardından görevine son verilen teknik direktör Phillip Cocu’nun yerine geçici olarak göreve getirilen Erwin Koeman bundan sonra takımın birinci sorumlusu olarak çalışacak.

Sarı-lacivertli yönetim kurulu, yapılan toplantının ardından teknik sorumlu Erwin Koeman ile yola devam etme kararı aldı. Hollandalı teknik adamla yola devam edeceklerini Koeman’a tebliğ eden yönetim, kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Fenerbahçe’nin başında Galatasaray, Anderlecht ve Alanyaspor maçlarında başarılı sınav veren Koeman, birinci teknik adam olduktan sonra tamamen sarı-lacivertli takımın başarısına odaklandı.


 
Hollanda basınına açıklamalarda bulunan Koemen, Fenerbahçe’de çalışmaktan keyif aldığını söyledi. Sadece Fenerbahçe’nin başarısına odaklandığını dile getiren Koeman, “Nasıl Everton’da keyif alıyorsam Fenerbahçe’de çalışmaktan da keyif alıyorum. Daha önce birinci antrenör olarak Feyenoord ve Utrecht’de tecrübem olmuştu. Bugüne kadar kimse benimle fotoğraf çektirmek istemezdi. Futbola burada insanlar tutkuyla bağlı. Şimdi Fenerbahçe’nin başına teknik direktör olarak geçtikten sonra yoğun ilgi görüyorum, taraftarlar fotoğraf çektirmek istiyorlar. Günde birçok kez ekrana bakmak zorunda kalıyorum” dedi.

Kaynak: Yeni Şafak

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçePhilip Cocu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.