Konak Belediyespor En Zor Deplasmanda

KADINLAR Futbol 1'inci Ligi'nde ikide iki yapan son 2 yılın şampiyonu Konak Belediyespor, yarın en büyük rakibi Ataşehir Belediyespor'a konuk olacak. Yenisahra Stadı'ndaki maç saat 12.30'da başlayacak. Geçen yılı namağlup tamamlayan Konak...

08 Kasım 2014 Cumartesi 13:57
Konak Belediyespor En Zor Deplasmanda






KADINLAR Futbol 1'inci Ligi'nde ikide iki yapan son 2 yılın şampiyonu Konak Belediyespor, yarın en büyük rakibi Ataşehir Belediyespor'a konuk olacak.
Yenisahra Stadı'ndaki maç saat 12.30'da başlayacak. Geçen yılı namağlup tamamlayan Konak Belediyespor, ligde son 3 sezonda tek yenilgisini 2012-13'te Ataşehir'den aldı. Teknik direktör Hüseyin Tavur, "Galibiyetle koltuğa kurulacağız. Sezon sonuna kadar da zirveyi bırakmayacağız" dedi. Ligdeki ilk sezonunda ikide sıfır çeken Karşıyaka Beden Eğitimi ise saat 13.00'te, Trabzon İdmanocağı'nı Hasan Türker Sahası'nda konuk edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.