Konya, Malatya puanları paylaştı

 Konyaspor evinde ağırladığı Malatyaspor ile nefesleri kesen karşılaşmada 1-1 berabere kaldılar.

10 Şubat 2019 Pazar 15:42
Konya, Malatya puanları paylaştı






Konya, Malatya puanları paylaştı

   Konyaspor evinde ağırladığı Malatyaspor ile nefesleri kesen karşılaşmada 1-1 berabere kaldılar.Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Atiker Konyaspor ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitti. Konya’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon açısından oldukça kısır geçerken, ikinci yarı yüksek tempo ve bol pozisyon sonrası karşılıklı iki gol geldi.

Ligde üst sıraları zorlayan iki takımın mücadelesi kontrollü başladı. Hem Evkur Yeni Malatyaspor hem de Atiker Konyaspor, savunma ağırlıklı bir futbolla maça başladı. İlk yarıda Video Yardımcı Hakem (VAR) kararı sonrası Halil Umut Meler’in iptal ettiği penaltı dışında tribünleri heyecanlandıracak bir olay yaşanmadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise ilk yarının tam zıttı bir şekilde oynandı. Atiker Konyaspor’un arttırdığı tempoya karşılık veren Evkur Yeni Malatyaspor, 64. dakikada öne geçmeyi de başardı. Ancak 85. dakikada Jahovic’in penaltı golü karşılaşmanın sonucunu belirledi. Maçın son anlarında Ömer Şişmanoğlu’nun boş kaleye kaçırdığı pozisyon, büyük şaşkınlık yarattı. Hakem Halil Umut Meler, mücadelenin uzatma dakikasında Atiker Konyaspor’un yoğun penaltı itirazları sonucu VAR’a başvurdu. Ceza sahası içinde elle oynama şüphesiyle VAR’a danışan Halil Umut Meler, devam kararı verdi.

Muhteşem bir tempoda oynanan ve karşılıklı pozisyonlarla seyircilere büyük heyecan yaşatan karşılaşma, karşılıklı gollerle berabere sona erdi.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.