Konya'dan Kocaman'a teşekkür; 2 yıl dana Konya'da

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman Beşiktaş zaferi sonrası Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağını müjdeledi.. Kocaman maç sonunda futbolcularını kutladı.

04 Mart 2016 Cuma 00:53
Konya'dan Kocaman'a teşekkür; 2 yıl dana Konya'da






Konya'dan Kocaman'a teşekkür; 2 yıl dana Konya'da

Torku Konyaspor'u Türkiye Kupası yolunda yarı finale çıkaran teknik diröktör Aykut Kocaman, iki yıl daha takımın başında kalacağını açıkladı.  Kocaman Beşiktaş zaferi sonrası Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağını müjdeledi..


Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale çıkan Torku Konyaspor'da Aykut Kocaman maç sonu açıklamalarda bulundu.


akımdan memnun olduğunu söyleyen Kocaman, "Maçtan önce bu ortamın bize sıkıntı yaratabileceğini konuştuk. Çok şey yapma çabası bazen hiçbir şey yapamamaya sebep oluyordu. Müthiş bir taraftar topluluğu vardı. Onları sevindirdiğimiz için mutluyuz. Beşiktaş gibi bir takımın önünde istediğini elde ederek ayrılması bir mutluluk. Bir şölen halindeydi. Mükemmeldi." diye konuştu.

BEŞİKTAŞ KARŞISINDA SKOR AVANTAJINI İYİ KULLANDIK

İstanbul'dan aldıkları skor avantajının rehaveti beraberinde getirmediğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "İstanbul'dan buraya dönerken skor avantajını elde ettik ama karşınızdaki takım Beşiktaş. Beşiktaş bugün turu ne kadar istediğini gösterdi. Maçın ilk 10 dakikalık bölümünde etkili oldular. Bu bizim de tercihimizdi. Enerjilerini harcamaları gerekiyordu. Sonra zaten yavaş yavaş pozisyonlara girmeye başladık. Maç boyunca onların organizasyon yollarını tıkamak istedik ve bunu başarılı bir şekilde yaptık. Özellikle bu maça uygun bir takım savunması yaptık ve Beşiktaş'ın gücü azalmaya başladı. Çok pozisyon vermedik. Kazanarak tur atlamak bize moral ve güven verici." ifadelerini kullandı. Yarı finaldeki rakibi Fenerbahçe için konuşmanın erken olduğunu belirten Aykut Kocaman, "Çok zaman var. Bizim için zor bir hafta geride kaldı. Mersin İdmanyurdu ile oynadık arkasından bugünkü maçtan istediğimizle çıktık. Fenerbahçe maçlarına kadar Trabzonspor ile oynayacağız. Öncelikle o maçı geçelim, sonra Fenerbahçe maçını konuşuruz." dedi.

KONYASPOR İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME

Son olarak Konyaspor ile yeni sözleşme imzalayacağını da açıklayan Kocaman, "Büyük olasılıkla 2 yıllık sözleşme imzalayacağız Konyaspor ile. Çok iyi bir grup var elimizde. Oyuncu kalitesi çok konuşuluyor ama devamlı üzerine bir şey koyan bir oyuncu grubuyla oynuyoruz ve bunun sonunu görmeyi de çok istiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.
Son Güncelleme: 04.03.2016 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.