Konyaspor 1- Başakşehir 1

 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  20. hafta karşılaşmalarında Atiker Konyaspor'a konuk olan Medipol Başakşehir, rakibiyle 1-1 berabere kalarak zirvedeki yerini tehlikeye attı

04 Şubat 2018 Pazar 19:36
Konyaspor 1- Başakşehir 1






Konyaspor 1- Başakşehir 1

   Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  20. hafta karşılaşmalarında Atiker Konyaspor'a konuk olan Medipol Başakşehir, rakibiyle 1-1 berabere kalarak zirvedeki yerini tehlikeye attı.İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçta Medipol Başakşehir'i öne geçiren gol 36. dakikada Emmanuel Adebayor'dan geldi. Maçın sonucunu belirleyen gol ise 90+2'de Nejc Skubic'den geldi va maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.Öte yandan Medipol Başakşehir'in deneyimli yıldızı Emre Belözoğlu, maçın 90+4. dakikasında ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı ve gelecek haftaki Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü. Bu sonucun ardından Başakşehir 43 puana, Konyaspor ise 17 puana yükseldi.

Maçkolik

Anahtar Kelimeler:
BaşakşehirKonyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.