Konyaspor, Göztepe puanları paylaştı

 Atiker Konyaspor evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

03 Mart 2019 Pazar 18:03
Konyaspor, Göztepe puanları paylaştı






Konyaspor, Göztepe puanları paylaştı

   Atiker Konyaspor evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Atiker Konyaspor ile Göztepe arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitti. Düşme hattından uzaklaşmaya çalışan Göztepe, kritik bir puanın sahibi olurken, Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Atiker Konyaspor, evinde iki puan bıraktı. Göztepe kalecisi Beto, uzatma dakikalarında kurtardığı penaltı ile takımının puan almasında önemli rol oynadı.

Bursaspor ve Fenerbahçe’nin galibiyetleri sonrası düşme hattına inen Göztepe, Avrupa kupalarını hedefleyen Atiker Konyaspor deplasmanından bir puanla döndü. İlk yarıyı Filipovic’in golü ile önde tamamlayan Atiker Konyaspor, ikinci yarıda Yasin’in golüne engel olamadı. Son dakikaları nefes kesen karşılaşmada Atiker Konyaspor, iki kez galibiyet golüne yaklaştı.

Kaleci Beto ile karşı karşıya kalan Jahovic’in vuruşu, Portekizli kaleciden döndü. Ancak VAR’dan gelen uyarı sonrası pozisyonu yeniden izleyen hakem Abdülkadir Bitigen, penaltıya hükmetti. 90+4’te kazanılan penaltıda topun başına geçen Sukubic’in vuruşunu, kaleci Beto kurtardı. Atiker Konyaspor, uzatmanın son dakikalarında Jahovic ile inanılmaz bir fırsat daha yakaladı. Sağ kanattan yapılan ortada altıpas içinde kafa vuran Jahovic, topu dışarı attı. Bu pozisyonun ardından karşılaşma sona erdi.

Zorlu deplasmandan bir puanla dönen Göztepe, puanını 26 yaparken 16. sırada kaldı. Atiker Konyaspor ise 35. puanla 5. sırada yer aldı.

Stat: Konya Büyükşehir Belediye

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Esat Sancaktar, Erdinç Sezertam

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan (Dk. 70 Ömer Ali Şahiner), Filipovic, Zuta (Dk. 46 Ferhat Öztorun), Volkan Fındıklı, Jevtovic, Traore, Milosevic, Fofana (Dk. 82 Hadziahmetovic), Jahovic

Göztepe: Beto, Gassama, Kadu, Titi, Berkan Emir, Castro (Dk. 85 Poko), Borges, Serdar Gürler, Deniz Kadah (Dk. 68 Jerome), Yasin Öztekin, Ghilas (Dk. 46 Ngando)

Goller: Dk. 17 Filipovic (Atiker Konyaspor), Dk. 53 Yasin Öztekin (Göztepe)

Kırmızı kart: Dk. 90+1 Kadu (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 19 Zuta, Dk. 82 Ferhat Öztorun, Dk. 90+3 Volkan Fındıklı (Atiker Konyaspor), Dk. 59 Yasin Öztekin, 90+1 Beto (Göztepe)

(Sözcü)

Anahtar Kelimeler:
GöztepeAtiker Konyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.