Kulüpler Birliği Başkanı belli oldu

 Kulüpler Birliği Başkanlığı'na Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek seçildi.

10 Ağustos 2017 Perşembe 14:16
Kulüpler Birliği Başkanı belli oldu






Kulüpler Birliği Başkanı belli oldu
   Kulüpler Birliği Başkanlığı'na Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek seçildi.Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Göksel Gümüşdağ'ın görevini bırakmasının ardından boşalan Kulüpler Birliği Başkanlığı koltuğuna aday olmuştu. Kulüpler Birliği'nde yeni başkan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek olurken, Feridun Tankut ile Şekip Mosturoğlu Başkan yardımcılığına getirildi.  
  Dursun Özbek yaptığı açıklamada, "Sözlerime Göksel başkanıma teşekkürle başlamak istiyorum. Çok büyük bir teşekkürü hakediyor. Çok iyi hizmetler verdi ve çıtayı yükseltti. Futbolun marka seviyesi beklenmedik seviyede yükseldi. İkinci teşekkürü de beni bu başkanlığa layık gören kulüp başkanlarına ediyorum. 1 yıl süreyle seçildim. Türk futbolunun içinde bulunduğu bazı sıkıntılarının takipçisi olacağım" dedi.
Posta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.