Kupada Gruplara Kalan Altınordu'da Büyük Sevinç

PTT 1'inci Lig'de ilk 7 haftada 3 puanla tanışamayan Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'dan sonra Ofspor'u da saf dışı bırakıp gruplara kalarak büyük sevinç yaşadı. Çalışılmış bir frikik organizasyonunda...

30 Ekim 2014 Perşembe 12:28
Kupada Gruplara Kalan Altınordu'da Büyük Sevinç






PTT 1'inci Lig'de ilk 7 haftada 3 puanla tanışamayan Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'dan sonra Ofspor'u da saf dışı bırakıp gruplara kalarak büyük sevinç yaşadı. Çalışılmış bir frikik organizasyonunda Mertan'ın golüyle tur atlayan kırmızı lacivertlilerde teknik direktör Hüseyin Eroğlu kupa moralinin lige de yansıyacağına inandığını belirterek, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Güzel bir golle turu geçtiğimiz için mutluyuz" dedi.
Ofspor'a karşı Kayserispor maçının kadrosundan sadece Serkan'ı ilk 11'de sahaya sürüp genelde yedek oyuncularına şans veren Eroğlu'nun, pazar günü Adanaspor deplasmanında rotasyona gidebileceği öğrenildi. Sakat Arif'in yerine Berkay'ı oynatması beklenen genç teknik direktörün, son olarak ligde yedek soyundurduğu Mertan ve kadroya almadığı Ozan'ın performanslarından memnun kaldığı bildirildi. Şeytan, gruplara kaldığı için 66 bin 200 dolar kasasına koydu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.