Kupada ilk finalist Akhisarspor

 Akhisarspor evinde Ümraniyespor'u 1-0 yenerek kupada ilk finalist oldu

24 Nisan 2019 Çarşamba 21:49
Kupada ilk finalist Akhisarspor






Kupada ilk finalist Akhisarspor

   Akhisarspor evinde Ümraniyespor'u 1-0 yenerek kupada ilk finalist oldu.Son şampiyon Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda üst üste ikinci kez finale yükseldi! Ümraniyespor'u 1-0'lık skorlarla iki maçta da yenen Manisa temsilcisinin finaldeki rakibi ya Galatasaray ya da Yeni Malatyaspor olacak.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş mücadelesinde Akhisarspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazandı. Galibiyet golünü 36. dakikada Sokol Cikalleshi kaydetti.

İlk maçta da rakibini aynı skorla mağlup eden Akhisarspor üst üste 2 yıldır Türkiye Kupası’nda finale yükseldi. Manisa temsilcisi geçen sezon kupa finalinde Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek şampiyon olmuştu.

Akhisarspor finale uzandığı turlarda; Karagümrük, Kayserispor, Kasımpaşa ve Ümreniyespor’u eledi.

Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniyespor’un yarı finale yolu ise daha zordu. İstanbul ekibi; Erzin Belediyesi, 1461 Trabzon, Fenerbahçe ve Trabzonspor’u eleyerek son 4 takım arasına kalmıştı.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
AkhisarsporÜmraniyespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.