League of Legends Yükselme Ligi başlıyor!

League of Legends’da efsanelerin doğduğu yer olan Yükselme Ligi heyecanı başlıyor.

10 Temmuz 2018 Salı 07:54
League of Legends Yükselme Ligi başlıyor!






League of Legends Yükselme Ligi başlıyor!

   League of Legends’da efsanelerin doğduğu yer olan Yükselme Ligi heyecanı başlıyor. Bu mevsim de tıpkı Kış Mevsimi’nde olduğu gibi altı takımın şampiyonluk için mücadele edeceği Yükselme Ligi, bugün saat 17.00’da gerçekleşecek Galakticos - Beşiktaş mücadelesiyle yeni sezona merhaba diyecek.

   Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin ardından Türkiye’deki Legaue of Legends ekosisteminin en büyük ikinci ligi olan Yükselme Ligi yarın oynanacak mücadelelerle başlayacak. Toplam 6 takımın mücadele edeceği Yükselme Ligi, Galakticos, Beşiktaş, Team Cappadocia, OYUN HİZMETLERİ, Pars e-Spor Kulübü ve Aftershock Esports ekiplerinin kıyasıya mücadelesine sahne olacak.

   Riot Games’in önümüzdeki sene hayata geçirmeyi planladığı yeni lig yapısına göre, Yükselme Ligi 2018 yılında son kez oynanacak. Bu sene Yükselme Ligi’nde yarışıp, Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’ne çıkmaya hak kazanacak takımlar, yeni yapıya geçişte VFŞL takımı olarak değerlendirilecek. Maçlar Twitch üzerinden Canlı Yayınlanıyor

Anahtar Kelimeler:
League Of Legends
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.