Lider Başakşehir evinde puan kaybetti

   Medipol Başakşehir evinde BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

09 Şubat 2019 Cumartesi 19:06
Lider Başakşehir evinde puan kaybetti






Lider Başakşehir evinde puan kaybetti

   Medipol Başakşehir evinde BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan maçta Medipol Başakşehir ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 1-1 berabere kaldı. Ligde zor günler geçiren ve düşme hattından kurtulmaya çalışan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Medipol Başakşehir’e şampiyonluk yolunda çelme takmış oldu.

Opseth’in kendi kalesine attığı golle geriye düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ilk yarıyı geride tamamladı. Herkes Medipol Başakşehir’in oyunun kontrolünü eline almasını beklerken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ikinci yarıda vites arttırdı. Özellikle duran toplarda etkili olan konuk ekip, golü de serbest vuruştan kazandı. Sağ kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Egemen Korkmaz, yaptığı kafa vuruşu ile takımına bir puan kazandıran isim oldu. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan sonra Medipol Başakşehir’den de deplasmanda puan almayı başardı.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.