Lider Başakşehir Malatya'dan 3 puanla dönüyor

Lider Medipol Başakşehir deplasmanda Evkur yeni Malatyaspor'u 2-0 gibi rahat bir skorla geçerek yoluna devam etti.

03 Mart 2019 Pazar 18:08
Lider Başakşehir Malatya'dan 3 puanla dönüyor






Lider Başakşehir Malatya'dan 3 puanla dönüyor

   Lider Medipol Başakşehir deplasmanda Evkur yeni Malatyaspor'u 2-0 gibi rahat bir skorla geçerek yoluna devam etti.Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan maçta gülen taraf 2-0’lık skorla konuk ekip Medipol Başakşehir oldu. Bu sonuçla lider Başakşehir 54 puana çıkarken ev sahibi 34 puanda kaldı.Medipol Başakşehir’in golleri 44’te penaltıdan Emre Belözoğlu kaydetti, 57’de Edin Visca skoru tayin etti. 78’de Edin Visca yeniden sahneye çıksa da Visca’nın golü öncesi VAR uyarısıyla ofsayt tespit edildi.

   Abdullah Avcı'nın takımı, hem iç sahada hem de dış sahada rakiplerine kolay kolay gol atma şansı tanımıyor. Süper Lig'de kalesinde sadece 11 gol gören turuncu-lacivertliler, aynı zamanda bu sezon 14 maçta kalesini gole kapatarak bu alanda zirvede yer almayı başardı. Başakşehir, bunların yanında ligdeki son 5 maçında da sadece 1 gol yedi. Malatya karşısında da Başakşehir kalesini gole kapatmayı başardı.

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Seth Sincere (63' Eren Tozlu), Murat Akça, Mustafa Akbaş, Bülent Cevahir, Mitchell Donald, Murat Yıldırım, Issam Chebake, Guilherme (46' Barış Alıcı), Danijel Aleksic, Adem Büyük (74' Michael Pereira)

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Junior Caicara, Mahmut Tekdemir, Alexandru Epureanu, Fyodor Kudryashov, İrfan Can Kahveci, Emre Belözoğlu (79' Gökhan İnler), Edin Visca, Marcio Mossoro (85' Soner Aydoğdu), Arda Turan (74' Stefano Napoleoni), Robinho

Hakem: Fırat Aydınus

Sarı Kartlar: Murat Akça (38'), Guilherme (45+1'), Edin Visca (45+4'), Fyodor Kudryashov (51'), Emre Belözoğlu (70')

(Skor)

Son Güncelleme: 03.03.2019 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.