Lig'den çekildiler

Spor Toto Basketbol Lig’ine geçtiğimiz sezon gelen ve sadece 1 sene tutunabilen Best Balıkesir Lig’den çekilme kararı aldı.

15 Haziran 2017 Perşembe 13:19
Lig'den çekildiler






Lig'den çekildiler
  Spor Toto Basketbol Lig’ine geçtiğimiz sezon gelen ve sadece 1 sene tutunabilen Best Balıkesir Lig’den çekilme kararı aldı. Best Balıkesir, yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi’ne (TBL) de katılmama kararı aldı.
Balıesir’de  2004 yılında aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Başkan Gafur Çoymak yönetiminde kurulan ve 5 yıl TBL’de mücadele ettikten sonra 2015-16 sezonunda Süper Lig’e çıkmayı başaran Balıkesir temsilcisinin küme düşmesinin ardından yarışmacı haklarını devretmek istediği açıklandı. Best Balıkesir, devrin gerçekleşmemesi halinde ise yeni sezonda lige katılmayacak.
Kararı üst yönetimin aldığını söyleyen Gafur Çoymak, kendilerine karara saygı duymak düştüğünü belirtti. Balıkesir’den bu sezon Karesispor, Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselmeyi başarmıştı. Ligdeki Ege temsilcilerinden Gelişim Koleji de yeni sezon öncesi haklarını devretmeye çalışıyor. Bahçeşehir Koleji’yle yaptığı anlaşma iptal olan Gelişim, yarışmacı haklarını devredemezse şubeyi kapatacak.
Anahtar Kelimeler:
Spor Toto Basketbol Lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.