Liverpoollu futbolcular UEFA'ya konuştu

Sercan SAPANATAN, İstanbul- Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u elemesini, UEFA internet sitesi manşetine taşırken gecenin kahramanı olarak Beşiktaş taraftarını gösterdi. UEFA "Rekor kalabalık ile Beşiktaş Liverpool'u geçti"...

27 Şubat 2015 Cuma 10:39
Liverpoollu futbolcular UEFA'ya konuştu






Sercan SAPANATAN, İstanbul-

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u elemesini, UEFA internet sitesi manşetine taşırken gecenin kahramanı olarak Beşiktaş taraftarını gösterdi. UEFA "Rekor kalabalık ile Beşiktaş Liverpool'u geçti" manşetini atarken Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda bulunan 63.324 seyirci ile Beşiktaş'ın kendi rekorunu kırdığını belirtti.

KOLO TOURE: "KESİNLİKLE SÖYLÜYORUM FUTBOL HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ ATMOSFERDİ"

Liverpool'un Fildişi Sahilli oyuncusu Kolo Toure, maç sonu UEFA'ya yaptığı açıklamada, Beşiktaş taraftarından övgü ile bahsetti ve "Kesinlikle söylüyorum hayatımda böyle bir taraftar topluluğu görmedim. Dürüstçe söylüyorum futbol hayatımda gördüğüm oynadığım en iyi atmosferdi" şeklinde konuştu.

MARİO BALOTELLİ: "O KADAR YÜKSEK SES ÇIKARDILAR Kİ KULAKLARIM HALA ÇINLIYOR"

Öte yandan Liverpool'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli ise yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı ile alakalı " O kadar yüksek ses çıkardılar ki hala kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum ama hala kulaklarımın içinde onların sesleri var" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.