Manchester United Everton maçı Facebook'tan canlı yayınlanacak, nasıl seyredilir?

Wayne Rooney'in düzenlediği, bugün oynanacak Manchester United - Everton karşılaşması, Facebook'tan canlı yayınlanan ilk maç olarak tarihe geçecek.

03 Ağustos 2016 Çarşamba 16:19
Manchester United Everton maçı Facebook'tan canlı yayınlanacak, nasıl seyredilir?






İngiliz futbolcu Wayne Rooney'nin sembol haline geldiği Manchester United ile, futbola başlayıp yıldızının parladığı Everton arasında oynanacak özel bir maçla taçlandırılacak. Bu akşam Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak karşılaşmaya Old Trafford Stadı ev sahipliği yapacak.

İLK MAÇ OLACAK
Manchester United - Everton karşılaşması sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan ilk maç olarak tarihe geçecek. Sporseverler karşılaşmayı Rooney ve Manchester United'ın Facebook hesaplarından canlı olarak izleyebilecek. Rooney karşılaşma öncesi; "Maçın küresel olarak Facebook'tan canlı şekilde izlenmesi benim için çok önemli. Umarım bu sayede bir farkındalık yaratabilir ve futbol sayesinde ihtiyacı olanlara daha fazla bağış toplayabiliriz" dedi.

GELİRİ 4 YARDIM KURULUŞUNA GÖNDERİLECEK
United'ın yeni transferleri Ibrahimovic, Mkhitaryan ve Bailly'nin ilk kez Old Trafford'a çıkmaları beklenen maçtan elde edilecek gelir Rooney'nin seçeceği 4 yardım kuruluşu arasında paylaştırılacak.
 
Son Güncelleme: 17.08.2016 00:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.