Manisa Belediyespor'da 2 Kral Birden

SPOR Toto Süper Lig'de evinde Trabzonspor'la 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor, iç sahadaki yenilmezliğini sürdürürken yeşil siyahlı ekibin attığı gole damgasını vuran Gekas-Bilal ikilisi, kendi kategorilerinde zirveden inmedi. Gol...

02 Kasım 2014 Pazar 13:40
Manisa Belediyespor'da 2 Kral Birden






SPOR Toto Süper Lig'de evinde Trabzonspor'la 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor, iç sahadaki yenilmezliğini sürdürürken yeşil siyahlı ekibin attığı gole damgasını vuran Gekas-Bilal ikilisi, kendi kategorilerinde zirveden inmedi.
Gol sayısını 9'e çıkaran Yunanlı golcü, krallık yarışında rakipsizliğini bir kez daha kanıtladı. Gekas'ın attığı golün pasını veren Bilal de asist krallığı yarışında Sivassporlu Cicinho ile birlikte ilk sıradaki yerini korudu.
Maç öncesi Gekas-Bilal işbirliği konusunda oyuncularını uyaran Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in ikazları sonuç vermezken Akhisar Belediyespor, kaçan galibiyete rağmen zirve iddiasını sürdürdü.
"8 haftada geldiğimiz nokta, hedeflediğimizin üzerinde" diyen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, "Büyük bir camiaya karşı mücadele ettik. Kazanmak için elimizden geleni yapmamıza rağmen olmadı. Böyle maçlarda yenemeyeceksen yenilmeyeceksin" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.