Manisaspor 6 hazırlık maçı oynayacak

TURGUTLUSPOR'la oynadığı ilk hazırlık maçını 2-1 kazanan 2'nci Lig takımlarından Manisaspor, ligin başlayacağı 6 Eylül tarihine kadar 6 hazırlıklık maçı oynayacak. Yarın saat 18.30'da Kaynaklar Tesisleri'nde Bucaspor'la...

31 Temmuz 2015 Cuma 14:53
Manisaspor 6 hazırlık maçı oynayacak






TURGUTLUSPOR'la oynadığı ilk hazırlık maçını 2-1 kazanan 2'nci Lig takımlarından Manisaspor, ligin başlayacağı 6 Eylül tarihine kadar 6 hazırlıklık maçı oynayacak. Yarın saat 18.30'da Kaynaklar Tesisleri'nde Bucaspor'la karşılaşacak Manisaspor, 5 Ağustos'ta Göztepe, 6 Ağustos'ta Tire 1922, 15 Ağustos'ta Turgutluspor, 19 ve 29 Ağustos'ta ise Nazilli Belediyespor'la sezon öncesi son provalarını yapacak.
Hazırlık maçlarının önemine değinen teknik direktör Taner Taşkın, "Bu karşılaşmaların iki önemli unsuru var. Birincisi eksiklerimizi göreceğiz, ikincisi ise yeni sezonda ilk 11'de forma giyecek futbolcuları belirleyeceğiz. Bu yüzden oyuncularımız hem antrenmanlarda, hem de hazırlık maçlarında kendilerini göstermeye çalışıyor. İnanıyoruz ki yeni sezon başlayana kadar sağlam bir kadro oluşturacağız" diye konuştu. Tarzan, iki transfer yapmayı daha planlıyor.
TEKNE KEYFİ
Manisaspor, yoğun bir şekilde sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarına kısa bir ara vererek, antrenman yorgunluğunu Foça'da tekne turunda attı. Teknik direktör Taner Taşkın'ın davetlisi olarak dün Foça'da mavi tura çıkan siyah beyazlı futbolcular hem güneşin, hem de denizin keyfini çıkardı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.