Manisaspor deplasmanda galibiyeti unuttu

ÜST üste deplasmanda oynadığı Giresunspor ve Albimo Alanyaspor maçlarından puansız dönen PTT 1'inci Ligi takımı Manisaspor, dış sahada kazanmayı unuttu. Bu sezon dış sahadaki ilk ve son galibiyetini 10'uncu haftada Gaziantep...

01 Şubat 2015 Pazar 13:27
Manisaspor deplasmanda galibiyeti unuttu






ÜST üste deplasmanda oynadığı Giresunspor ve Albimo Alanyaspor maçlarından puansız dönen PTT 1'inci Ligi takımı Manisaspor, dış sahada kazanmayı unuttu.
Bu sezon dış sahadaki ilk ve son galibiyetini 10'uncu haftada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında elde eden siyah beyazlı ekip, daha sonra Manisa dışında oynadığı 5 Lig müsabakasından 4 yenilgi 1 beraberlikle ayrıldı. Sezon başından bu yana 10 deplasman karşılaşmasında 1 galibiyet 1 beraberlik çıkaran Manisaspor, 8 maçta rakiplerine boyun eğdi. Bu müsabakalarda rakip fileleri 8 kez havalandıran Manisaspor, kendi kalesinde 20 gol gördü.
Bu arada Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki son maçında çarşamba günü Ankara'da Keçörengücü ile karşılaşacak olan siyah beyazlı ekip, yarın Başkent'e gidecek. Manisaspor'un gruptan çıkabilmesi için Keçiörengücü'nü deplasmanda yenmesi, Akhisar Belediyespor'un ise evinde Trabzonspor'a kaybetmesi gerekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.