Manisaspor Diploma Arıyor

MANİSASPOR'da Tahir Karapınar'ın yerine teknik direktörlük görevine getirilen Taner Taşkın'da da diploma sorunu yaşanıyor. Profesyonel lisansı bulunmayan Karapınar'ın yerine teknik sorumlu olarak yardımcısı Mustafa Feda'yi göstererek...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:53
Manisaspor Diploma Arıyor






MANİSASPOR'da Tahir Karapınar'ın yerine teknik direktörlük görevine getirilen Taner Taşkın'da da diploma sorunu yaşanıyor.
Profesyonel lisansı bulunmayan Karapınar'ın yerine teknik sorumlu olarak yardımcısı Mustafa Feda'yi göstererek sorunu çözen yönetim, diploması yeterli olmayan Taşkın'ın yerine teknik sorumlu olarak gösterilecek bir isim bulamadı. Önceki hafta altyapıdaki görevine son verilen Aydoğan Tunay, bu yönde gelen teklifi kabul etmedi.
Futbol Federasyonu'nun kendisine 2 hafta süre verdiğini açıklayan Taner Taşkın, "Karşıyaka derbisinin ardından Şanlıurfaspor maçında da takımın başında olacağım. Ancak daha sonra diploması yeterli birini bulmak zorundayaz" dedi. Şanlıurfaspor deplasmanından puanla dönerek moral bulmak istediklerini ifade eden genç teknik adam, "En büyük sorunumiz birlikte hareket edememek. Bloklar arası bağlantıda sorun yaşıyoruz. Bu problemi bir an önce çözmeliyiz" diye konuştu.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.