Manisaspor-Elazığspor soyunma odaları

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()- MANİSASPOR'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, kritik bir galibiyet aldıklarını, artık deplasmanda da puan istikrarını yakalamak istediklerini söyledi. İkinci yarının başından beri iyi mücadele...

08 Mart 2015 Pazar 16:33
Manisaspor-Elazığspor soyunma odaları






Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()- MANİSASPOR'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, kritik bir galibiyet aldıklarını, artık deplasmanda da puan istikrarını yakalamak istediklerini söyledi. İkinci yarının başından beri iyi mücadele eden bir ekip olduklarını belirten Dilaver Mutlu, "İyi oynuyorduk ama pozisyon hatalarından goller yiyerek yeniliyorduk. Bugün alt sıralardan çıkma adına önemli bir galibiyet aldık. Rakibe pozisyon vermedik. Topu son dakikaya kadar ayağımızda tuttuk. Mücadeleyi gol yemeden bitirmek de bizim için önemliydi. Bu tabloyu dış sahalara da yansıtmak istiyoruz" dedi.
'ERKEN GOL YAKTI'
Elazığspor antrenörü Önder Engin ise üzüntülü olduklarını söylerken, "Erken bir gol yedik. Maçın ikinci yarısında gol için baskı kurduk ama topu 3 direk arasından geçiremedik. Gelecek haftalarda galip gelerek üst sıralara yükselme adına elimizden geleni yapacığız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.