Manisaspor-karşıyaka Soyunma Odaları

MANİSA,()- KARŞIYAKA teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Manisaspor maçının ardından yaptığı açıklamada yağışlı havanın ağırlaştırdığı zeminde centilmence mücadele eden iki takımı da kutladığını belirterek, "Karşılaşmanın...

25 Ekim 2014 Cumartesi 21:05
Manisaspor-karşıyaka Soyunma Odaları






MANİSA,()- KARŞIYAKA teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, Manisaspor maçının ardından yaptığı açıklamada yağışlı havanın ağırlaştırdığı zeminde centilmence mücadele eden iki takımı da kutladığını belirterek, "Karşılaşmanın genelinde üstün olan taraf bizdik, bunu skora da yansıttık. Sezon başında hedefimiz ilk altıya girmekti. Son iki haftada aldığımız galibiyetlerle bu hedefe doğru ilerliyoruz" dedi.

Manisaspor'da hafta başında göreve geldiğini hatırlatan teknik direktör Taner Taşkın ise maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"İlk maçta benden büyük bir beklenti vardı. Sonuçta ben bu takımın eski futbolcusuyum. Ancak takımda özgüven kaybı söz konusu. Fizik olarak da iyi değiliz. Şanlıurfaspor ve Orduspor karşılaşmalarından sonra milli maç arası var. Bu boşluktan yararlanarak fizik kalitemizi artırmamız lazım. Doksan dakikayı çıkaramıyoruz. Maçı kaybettik ama ligi kaybetmedik. İlk yarı sonuna kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayıp, sonrasında gereğini yapacağız."

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.