Manisaspor'da Taşkın'a Sürpriz Doğum Günü Pastası

FUTBOL kariyerinde kaptanlık pazubandını takarak şampiyonluk yaşadığı Manisaspor'a teknik direktör olarak dönen Taner Taşkın, Karşıyaka derbisi öncesi doğum gününü kutladı. Başkan Abdullah Mergen, 2'nci Başkan Mustafa Karakaş, Basın...

25 Ekim 2014 Cumartesi 14:21
Manisaspor'da Taşkın'a Sürpriz Doğum Günü Pastası






FUTBOL kariyerinde kaptanlık pazubandını takarak şampiyonluk yaşadığı Manisaspor'a teknik direktör olarak dönen Taner Taşkın, Karşıyaka derbisi öncesi doğum gününü kutladı. Başkan Abdullah Mergen, 2'nci Başkan Mustafa Karakaş, Basın Sözcüsü Tarkan Kayhan, sportif direktör Erman Güraçar ve futbolcular, 27 Ekim doğumlu olan Taşkın'a derbi öncesi Tarık Almış Tesisleri'nde pasta sürprizi yaptı. Taşkın'a kendisi için hazırlanan pastanın ilk dilimini kaptan Mikic ikram etti. Genç teknik adam, futbolcularından 42'nci doğum günü hediyesi olarak derbiyi kazanmalarını istedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.