Manisaspor'un Alanya'da çıkış arama maçı

PTT 1'inci Ligi'nde 2'nci yarının ilk maçında geçen hafta deplasmanda Giresunspor'a 2-1 mağlup olan Manisaspor, yarın Albimo Alanyaspor deplasmanında çıkış arayacak. Alanya Oba Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak müsabakayı Hakan...

30 Ocak 2015 Cuma 14:18
Manisaspor'un Alanya'da çıkış arama maçı






PTT 1'inci Ligi'nde 2'nci yarının ilk maçında geçen hafta deplasmanda Giresunspor'a 2-1 mağlup olan Manisaspor, yarın Albimo Alanyaspor deplasmanında çıkış arayacak.
Alanya Oba Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak müsabakayı Hakan Ceylan yönetecek. Manhisaspor'daTarzan'da cezalı olan Ümit Yasin ve Ali Fırat forma giyemeyecek. İyileşen Hakan Barış, Hüsnü ve Berk kadroya dahil edildi.
Düşme hattından kurtulmak isteyen siyah beyazlı takımın teknik direktörü Taner Taşkın, zorlu deplasmandan en az 1 puanla ayrılmaları gerektiğini dile getirdi. Taşkın'ın kalede Bayram'ın yerine kupadaki Akhisar Belediyespor maçında görev alan Umut'a şans vermesi bekleniyor. Deplasmanda oynadığı 9 maçta 1 kez galip gelebilen Manisaspor, 7 mağlubiyet, 1 de beraberlik elde etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.