Marco Reus Transferi Hakkında Konuştu

  Sercan SAPANATAN,İstanbul- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da rakibi olan Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Marco Reus transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Almanya Milli Takımı oyuncusu da olan Reus, Bayern Münih maçı...

31 Ekim 2014 Cuma 15:17
Marco Reus Transferi Hakkında Konuştu






 

Sercan SAPANATAN,İstanbul-


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da rakibi olan Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Marco Reus transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Almanya Milli Takımı oyuncusu da olan Reus, Bayern Münih maçı öncesi yaptığı açıklamada "İnsanlar benim transferimi benden daha çok düşünüyorlar" dedi.

Borussia Dortmund ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Reus, Bayern Münih CEO'su Rummenigge'nin "Reus bizim ilgilenebileceğimiz kalitede olan bir futbolu" açıklaması ile alakalı gelen soruya da Reus "Benim Münih ile alakalı tek düşüncem bu haftaki maç ve O maçtan galip ayrılmamız " şeklinde cevapladı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.