Marmaris'te Galatasaray taraftarının derbi sevinci

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluğun en büyük adayı olması taraftarları sokağa döktü. Sarı-kırmızılılar yaklaşık 300 araçlık konvoyla şampiyonluk turu attı. Galatasaray,...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 00:17
Marmaris'te Galatasaray taraftarının derbi sevinci






MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluğun en büyük adayı olması taraftarları sokağa döktü. Sarı-kırmızılılar yaklaşık 300 araçlık konvoyla şampiyonluk turu attı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. Haftasında Beşiktaş'ı 2-0 skorla yenmesinin ardından taraftarlar şampiyonluk kutlaması yaptı. Futbol karşılaşmasının bitmesiyle kafeterya, restoran ve evlerinden üzerlerinde takımlarının forması ve flamasıyla sokağa çıkan vatandaşlar sevinç gösterisinde bulundu. Motosiklet, otomobil ve kamyonetlerini takımlarının flamalarıyla süsleyen yaklaşık 300 araçlık taraftar konvoyu ilçenin ana caddelerinde korna çalarak tur attı. Atatürk ve Ulusal Egemenlik Caddesi'ni trafiğe kapatan motosikletli taraftar grubu konfeti yakıp sarı-kırmızı meşale yaktı. Aralarından kadın ve çocuklarında bulunduğu Galatasaray taraftarı Atatürk Caddesi sahil yürüyüş yolunda ellerinde takımlarının flamalarıyla yürüyerek "şampiyon Aslan" sloganı attı.
Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda üzücü bir olay yaşanmadı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.