Marsel İlhan'dan tarihi zafer

  MERSİN- Mersin'de devam eden Davis Kupası, 2. grup 1. tur eşleşmesi, Türkiye-Güney Afrika serisinde, son günün ilk maçında temsilcimiz Marsel İlhan ile Fritz Wolmarans karşı karşıya geldi. İlk iki gün maçlarının ardından seride...

08 Mart 2015 Pazar 22:23
Marsel İlhan'dan tarihi zafer






 

MERSİN-

Mersin'de devam eden Davis Kupası, 2. grup 1. tur eşleşmesi, Türkiye-Güney Afrika serisinde, son günün ilk maçında temsilcimiz Marsel İlhan ile Fritz Wolmarans karşı karşıya geldi.

İlk iki gün maçlarının ardından seride 2-1 geride olduğumuz eşleşmede, ilk iki seti 6-2 ve 6-4 ile alan Marsel İlhan, galibiyete 1 set uzaklıkta olmasına rağmen, üç ve dördüncü setlerde daha fazla zorlandı ve her iki seti de 7-6 ve 6-4 ile kazanan Wolmarans oldu.

Serinin devamı adına 'tamam veya devam' niteliğindeki sette de çok zorlanmasına rağmen direncini kaybetmeyen dünya 77 numarası temsilcimiz, seti 8-6 alarak, mücadeleyi 3-2 kazanmış oldu.

Yaklaşık 4 saat süren maçın ardından gelen bu kritik galibiyetle, Türkiye-Güney Afrika serisinde durum 2-2 oldu.

Serinin son maçında, Cem İlkel, Ruan Roelofse ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 7-6, 6-7, 5-7, 7-6 ve 6-4'lük setlerle kazanan Cem İlkel, Davis Cup'ta Milli Takımımızı zafere taşıyan isim oldu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.