Martın Lınnes'ten Beşiktaş'a Çalim

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ, devre arası transfer dönemindeki bir numaralı hedefi olan Martin Linnes'ten kötü bir çalım yedi. Norveçli genç sağ bek, kulübü Molde ile olan sözleşmesini 3 yıl uzattı. Yaz transfer döneminin...

29 Ekim 2014 Çarşamba 20:56
Martın Lınnes'ten Beşiktaş'a Çalim






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ, devre arası transfer dönemindeki bir numaralı hedefi olan Martin Linnes'ten kötü bir çalım yedi.

Norveçli genç sağ bek, kulübü Molde ile olan sözleşmesini 3 yıl uzattı. Yaz transfer döneminin son gününe kadar Molde ile Linnes'in transferi için görüşen siyah beyazlılar, Norveç kulübü ile anlaşma sağlayamamıştı. Bu transfer için devre arasında yeniden girişimde bulunmaya hazırlanan Beşiktaş yönetiminin, Molde kulübü ve Martin Linnes'in bu hareketi sonrası yeni arayışlara girmesi ve Slaven Bilic'ten yeni isimler istemesi bekleniyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.