Medicana Sivasspor ara vermedi

MEDİCANA Sivasspor, ligde bu hafta deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Pazar günü sahasında evinde oynadığı Beşiktaş maçından 1-0...

09 Mart 2015 Pazartesi 16:40
Medicana Sivasspor ara vermedi






MEDİCANA Sivasspor, ligde bu hafta deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Pazar günü sahasında evinde oynadığı Beşiktaş maçından 1-0 mağlup ayrılan Medicana Sivasspor, teknik sorumlu Sergen Yalçın nezaretinde bir çalışma yaptı. Antrenman düz koşu ile başladı, daha sonra iki grup halinde devam etti. Beşiktaş maçının ilk 11'inde forma giyen futbolcular açma-germe hareketleri yaparken, diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana izinli olan Cicinho ve İbrahim Akın, sakatlığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gören İbrahim Toraman ile hafif sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Manuel Da Costa katılmadı. Antrenmanı Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte bazı yöneticiler de izledi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.