Medicana Sivasspor-Beşiktaş Notları

Eraydın AYTEKİN/SİVAS,()- TARAFTARLAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİ MEDİCANA Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmaya futbolseverler ilgi gösterdi. Güzel bir havada oynanan maçta taraftarlar tribünleri doldurarak takımlarına destek...

08 Mart 2015 Pazar 14:21
Medicana Sivasspor-Beşiktaş Notları






Eraydın AYTEKİN/SİVAS,()-

TARAFTARLAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİ
MEDİCANA Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmaya futbolseverler ilgi gösterdi. Güzel bir havada oynanan maçta taraftarlar tribünleri doldurarak takımlarına destek verdi.
800 BEŞİKTAŞ TARAFTARI
Karşılaşmayı izlemek üzere çevre illerden gelen yaklaşık 800 dolayındaki Beşiktaş taraftarı, kendilerine ayrılan kale arkası tribününde takımlarına destek verdi. Sivasspor'u desteklemek için yaklaşık 12 bin dolayında futbol sever tribünlerdeki yerini aldı.
HAVA SICAKLIĞI 14 DERECE
Karşılaşmanın başlama saatinde kentte hava sıcaklığı 14 derece olarak ölçüldü. Karşılaşmayı izlemek için yerel ve ulusal basından 85 gazeteci akreditasyon yaptırdı.
OPARA YİNE SOL BEK
Beşiktaş teknik direktörü Slaven Biliç, Liverpool maçıyla kadroya hızlı bir giriş yapan ve başarılı futboluyla dikkat çeken Opare'yi yine sol bek olarak 11'de sahaya sürdü. Ramon Motta ise yedekler arasında yer aldı.
SİVASSPOR'DA FARKLI KADRO
Sivasspor'da ise teknhik sorumlu Sergen Yalçın geçen haftaya nazaran Beşiktaş maçında farklı bir onbir sahaya sürdü. Kaptan Adem Koçak'ın cezası nedeniyle Hakan Arslan'a orta alanda şans veren Yalçın, İbrahim Akın'ı da yedek soyundurdu, Mehdi Tauil'i oynatmayı tercih etti. Geçen hafta 11'de başlayan Utaka yerine ise forvette Batuhan Karadeniz oynadı.

AYDIN KARABULUT YEDEK
Disiplinsiz hareketleri yüzünden kadrodışı bırakılan, geçen hafta ise  affedilerek takıma dönen Aydın Karabulut, 18 kişilik kadroda yedekler arasında yer aldı.
TARAFTARLARINDAN BEŞİKTAŞ'A MORAL
Isınmak için sahaya çıkan Beşiktaşlı futbolcuları taraftarları tezahüratlarla tek tek tribünlere çağırarak moral verdi.
ORMAN MAÇI İZLEDİ
Karşılaşmayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz şeref tribününde yan yana izledi. Sivas Valisi Alim Barut ve Belediye Başkanı Sami Aydın'da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.
SAHAYA PANKARTLA ÇIKTILAR
Her iki takım da sahaya 'Dünya kadınlar günü kutlu olsun' yazılı pankart ile çıktı.
SERGEN'LE BİLİÇ BİRBİRİNE BAŞARIS DİLEDİ
Maçtan önce Sergen Yalcın, Slaven Biliç'e başarılar diledi. Beşiktaşlı taraftarlar da Sergen Yalçın'ı da tribünlere çağırdı. Sergen Yalçın el sallayarak karşılık verdi. Beşiktaşlı bazı futbolcular da Sergin Yalçın'ın yanına gelerek sohbet ettiler.
BEŞİKTAŞ SİYAH SİVASSPOR KIRMIZI FORMALI
Beşiktaş, karşılaşmaya siyah formayla, Sivasspor ise kırmızı forması ile müsabakaya başladı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.