Medicana Sivasspor, Fenerbahçe maçına hazırlanıyor

SPOR Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla  karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz pazartesi akşamı deplasmanda oynadığı...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 19:44
Medicana Sivasspor, Fenerbahçe maçına hazırlanıyor






SPOR Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla  karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Geçtiğimiz pazartesi akşamı deplasmanda oynadığı Kayseri Erciyesspor maçından 3-2'lik skorla galip ayrılarak moral bulan Medicana Sivasspor, 1 günlük iznin ardından evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra açma-germe hareketleri yaparak pas çalıştı. Yardımcı antrenör Tamer Tuna bu çalışma sırasında hatalı pas veren futbolculara mekik ve şınav cezaları verdi. Futbolcular 3 grup halinde yarı sahada yaptıkları çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Korcan Çelikay, Manuel Da Costa, Ziya Erdal ve Abdurrahman Dereli katılmadı. Sivasspor yarın akşam basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.