Medicana Sivasspor Sergen'siz çalıştı

MEDİCANA Sivasspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sportif direktör Sergen Yalçın'ın babasının vefatı dolayısıyla İstanbul'da bulunması...

31 Mart 2015 Salı 16:33
Medicana Sivasspor Sergen'siz çalıştı






MEDİCANA Sivasspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Sportif direktör Sergen Yalçın'ın babasının vefatı dolayısıyla İstanbul'da bulunması nedeniyle antrenman, yardımcı antrenör Tamer Tuna nezaretinde gerçekleşti. Isınma çalışmaları ile antrenmana başlayan kırmızı beyazlılar, pas çalışmasının ardından açma-germe hareketleri yaptı. Antrenman daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Michael Eneramo'nun yanı sıra İbrahim Toraman, Manuel Da Costa ve ülkelerinin milli takımlarında bulunan Ümit Kurt ile Aatif katılmadı.
BURHPAN: "3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ" Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı takımın gözde oyuncusu Burhan Eşer, Eskişehirspor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Bizim için zor bir karşılaşma. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Üzücü bir haber aldık, hocamızın babası vefat etti. Morallerimiz bozuldu. Ama çalışmamıza devam edeceğiz. Çünkü hayatta bunlar var. Eskişehirspor deplasmanı, kazananın alt sıradan kurtulacağını düşündüğümüz bir karşılaşma. Onun için oraya 3 puan için gideceğiz. İnşallah puanları alıp Sivas'a döneceğiz."   FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.