Medicana Sivasspor'a sağlık kontrolu

Yasin KIRAS-Oğuzhan SARZEP/SİVAS, () - YENİ sezon hazırlıklarına bugün başlayan Medicana Sivasspor'da bazı futbolcular, bugün sağlık kontrolünden geçirildi. Kırmızı beyazlı takımda Ziya Erdal, İbrahim Akın, İbrahim Öztürk...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:00
Medicana Sivasspor'a sağlık kontrolu






Yasin KIRAS-Oğuzhan SARZEP/SİVAS, () - YENİ sezon hazırlıklarına bugün başlayan Medicana Sivasspor'da bazı futbolcular, bugün sağlık kontrolünden geçirildi.
Kırmızı beyazlı takımda Ziya Erdal, İbrahim Akın, İbrahim Öztürk ve Fatih Çiplak Medicana Sivas Hastanesi'nde sağlık kontrollerini yaptırdı. Kontroller sırasında detaylı tetkikleri yapılan futbolcuların EGK'leri çekildi, efor testleri yapıldı.
ERDAL: "HEDEF İLK 5"
Sağlık kontrolünden geçtikten sonra açıklamalarda bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal, iyi bir sezon geçirmeyi istediklerini belirtirken şöyle dedi:
"İnşallah hem Sivasspor taraftarı, hem biz futbolcular ve yönetim olarak iyi bir sezon geçiririz. İnşallah da hak ettiğimiz yerde bitiririz. Kulüp olarak, takım olarak her zaman üst sıraları hedefliyoruz. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz ilk 5'e girmek."

İBRAHİM ÖZTÜRK: "İŞİ SIKI TUTACAĞIZ"
Tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk ise, bu sezon işi sıkı tutacaklarını söylerken şöyle konuştu:
"Sakatlık yaşanmadan iyi bir sezon geçinmeyi diliyorum. Geçen sene bazı sıkıntılar yaşadık. İnşallah geçen sene bizim için büyük bir ders olur. Çünkü öyle bir zor durum yaşamak kolay olmuyor. Maçlara çıktığımız zaman biz bu zorlukları fazlasıyla yaşadık. Bulunduğumuz konum bize yakışmıyordu ama tabii o baskı, stres biraz daha futbol oynamada sadece skor endeksli oluyordu. İnşallah bu sene işi başından sıkı tutup, takımımızı en iyi şekilde temsil etmemiz gerekiyor. Bunun içinde iyi mücadeleyi başından itibaren vermemiz gerekiyor. Ligin ilk haftaları gerçekten kolay değildir. Çünkü rakiplerin değişmesi, senin değişmen bunlar kolay olmaz ama lige iyi başlamak sonumuzun da neticede iyiye gitmesini sağlar. Biz de bunun için mücadele edeceğiz. Hocamızın belli bir antrenman programı vardır. Ona uyacağız ve bize sadece iyi çalışmak kalıyor. Sezonun ilk maçıyla birlikte gerçek kimliğimizi sahaya yansıtıp Sivasspor'a yakışır şekilde mücadele etmek istiyoruz."
"BÜTÜNLEŞİRSEK HEDEFLERE ULAŞIRIZ"
Takımda bütünlük sağlamaları halinde başarıya ulaşacak kapasitede olduklarına dikkat çeken İbrahim Öztürk, şöyle devam etti:
"Bu yılki hedefin geçen seneki hedefin tam tersi olması gerekiyor. Hedefimiz ligi ilk 5 veya 6'da bitirmek. Bu hedefimizi gerçekleştirecek gücümüz olduğuna da inanıyorum. Taraftarımızla birlikte, camiamızla birlikte bütün olmamız gerekiyor. Bütün olduğumuz zaman, aile olduğumuz zaman çok şey başarabiliyoruz. Taraftarımız bizi bu sene de yalnız bırakmasın. Geçen seneki zor dönemden geçtik ama yine de onların desteğini gördük. Sivas'ta sadece Sivasspor var. Bunu da en iyi şekilde temsil etmek bize düşüyor. Sivasspor'un şampiyonluğu kıl payı kaçırdığını da hatırlıyorum. Neden olmasın. Türkiye de yapılmayacak olmayacak hiçbir şey yok. Yeter ki bir olalım ve birbirimize güvenelim. Baktığımız aman 34 haftalık uzun bir maraton var. Aynı zamanda aralarda Türkiye Kupası maçları var. Hepsi bizim için bir hedef yani. Bir bütün olursak inşallah bütün hedeflerimize ulaşırız."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.