Mehmet Topal Acı Çekiyor

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Fenerbahçe'nin ön liberodaki vazgeçilmez ismi Mehmet Topal 2 gündür acılar içinde yaşıyor. Fenerbahçe'nin Bursaspor ile Pazartesi akşamı deplasmanda oynadığı karşılaşmada bir pozisyon sonrasında başının...

26 Kasım 2014 Çarşamba 15:34
Mehmet Topal Acı Çekiyor






Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Fenerbahçe'nin ön liberodaki vazgeçilmez ismi Mehmet Topal 2 gündür acılar içinde yaşıyor.

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile Pazartesi akşamı deplasmanda oynadığı karşılaşmada bir pozisyon sonrasında başının üstüne düşen Mehmet Topal'ın şiddetli ağrıları, baş dönmeleri ve bulantıları devam ediyor. Sahada yapılan ilk müdahalenin ardından oyuna devam eden Topal'ın maçın hemen ardından MR'ı çekilmişti.

2 kez MR ve tomografisi görüntülenen milli futbolcu son olarak KBB kontrolünden geçti.

Bursa'da çekilen ilk boyun ve beyin tomografisinden sonra bilgi veren Fenerbahçe Kulübü Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Mehmet Topal'ın kemik yapısında herhangi bir bulguya rastlanılmadığını, yumuşak dokuda hafif ödem oluştuğunu ve hastanede kalmasını gerektirecek herhangi bir durum bulunmadığını açıklamıştı.

GECE BOYUNCA KUSTU

Bursa'dan hastaneden çıktıktan sonra İstanbul'a boyunluk takarak gelen ve şiddetli ağrılar hisseden Topal, gece boyunca uyuyamadı ve sık sık kusmak zorunda kaldı. Başı dönen, bulantısı olan ve defalarca istifra eden Mehmet Topal, acılar içinde sabahladı. Kendisini iyi hissetmeyen başarılı futbolcunun durumu sürekli doktorla irtibat kurulup bilgi verildi. Fenerbahçe Kulübü Doktoru Doç. Dr. Burak Kundarıcıoğlu, yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından Mehmet'e baş dönmesi, ağrı ve kusmaların normal olduğunu söyleyerek bu duruma hazırlıklı olmasını istemişti.

Pazartesiyi Salıya bağlayan gece bu sıkıntıları yaşayan Mehmet Topal, salı günü öğleden sonra ise kulüpten gelen doktorların yardımıyla Ulus LİV Hospital'da bir kez daha MR çektirmeye gitti. Doç. Dr Burak Kundarıcıoğlu, 2. MR ve tomografinin ardından; "Bu tür vakalarda rutin olarak 6-8 saat sonrası durum tesbiti için MR ve tomografi çekilir. Mehmet Topal'ın da bu akşam Ulus LİV Hospital'da kontrol amaçlı çekilen beyin MR'ı ve tomografisinde herhangi bir kanama ve sıkıntılı bir durum saptanmamıştır" dedi.

AĞRILAR DEVAM EDİYOR

Ancak, eve dönüşte kendisini iyi hissetmeyen Mehmet Topal, ayağa kalkınca başının çok kötü bir şekilde döndüğünü, boynunda ve başında ağrıların şiddetli olduğunu söyledi.

KBB'YE GÖRÜNDÜ

Dinlenmeye çalışan Mehmet Topal bugün ise KBB'ye (Kulak-burun-boğaz) göründü. Başı şiddetli bir şekilde döndüğü için kulaklarındaki kristallerin oynayıp oynamadığına bakılan ve diğer tüm tetkikleri yapılan Mehmet Topal'ın kristallerinde bir şey olmadığı ve endişe duyulacak bir risk bulunmadığı belirtildi. Tedavisi devam edecek olan Mehmet Topal, doktor izin vermeden antrenmana çıkmayacak. Hafta sonundaki Eskişehir maçında oynayıp oynayamayacağına ise daha sonra karar verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.