Menemen Belediyespor Kahroldu

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 25 puanla 3'üncü sırada yer alan Menemen Belediyespor, evinde 1-0 öne geçtiği maçta 1461 Trabzon'la 1-1 berabere kalırken şampiyonluktaki rakiplerinin de puan kaybetmesiyle teselli buldu. Teknik direktör Erhan...

24 Kasım 2014 Pazartesi 13:26
Menemen Belediyespor Kahroldu






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 25 puanla 3'üncü sırada yer alan Menemen Belediyespor, evinde 1-0 öne geçtiği maçta 1461 Trabzon'la 1-1 berabere kalırken şampiyonluktaki rakiplerinin de puan kaybetmesiyle teselli buldu.
Teknik direktör Erhan Özalp, lider Pendikspor ve ikinci Yeni Malatyaspor'un da haftayı beraberlikle kapadığını hatırlatarak, "Şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerimizin 2'şer puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçmeliydik. Ayağımıza gelen şansı kaçırdık. Kalan 4 maçımızı da kazanıp zirveye yerleşeceğiz" dedi,
İç sahada galibiyet hasretini 6 maça çıkarmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Erhan Özalp, "Çok net pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz 1 kez kalemize geldi onda da golü attı. Futbolun adaleti yok" yorumunu yaptı. Karşılaşmada Tayfur Emre ve Murat'ın sakatlandığını da kaydeden Erhan Özalp, "İki oyuncuyu zorunlu olarak değiştirdik. Bu da planlarımızı alt üst etti. Taraftarımız her şeye rağmen bizi alkışlarla uğurladı. Evimizdeki kayıpları deplasmanda telafi etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.