Menemen Belediyespor umutlu başladı

SPOR Toto 2'nci Lig'deki ilk yılında play off oynamayı başaran Menemen Belediyespor, yeni sezona da umutlu başladı. 6'sı yeni transfer olmak üzere 24 kişilik kadrosuyla top başı yapan sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Selahattin...

07 Temmuz 2015 Salı 15:31
Menemen Belediyespor umutlu başladı






SPOR Toto 2'nci Lig'deki ilk yılında play off oynamayı başaran Menemen Belediyespor, yeni sezona da umutlu başladı.
6'sı yeni transfer olmak üzere 24 kişilik kadrosuyla top başı yapan sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Selahattin Dinçel, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Takımdan ayrılan ve yeni katılan futbolcularla önemli bir değişim yaşandığını dile getiren Dinçel, "Bu değişimin bizi hedefimize taşıyacağına inanıyorum" dedi. Transferde acele etmeyeceklerini sözlerine ekleyen Selahattin Dinçel, 4 hafta Menemen'de çalıştıktan sonra ilçe dışına kampa gidecekleri bilgisini verdi.
Sezonun ilk çalışmasında sarı lacivertli ekibi yalnız bırakmayan Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Tahir Şahin, başarılı olacaklarını söylerken, "Yeni sezonun kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Güzelliklerle başladığımız 2015-16'yı şampiyon olarak bitireceğimize inancım tam" yorumunu yaptı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.