Menemen Belediyespor'da Dinçel kolları sıvadı

SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor'un yeni teknik direktörü Selahattin Dinçel, transfer için kolları sıvadı. Hedefini direk PTT 1'inci Ligi olarak belirleyen Selahattin Dinçel, yönetime mevcut kadrodan Efe, Mazlum, Muhammed...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 15:00
Menemen Belediyespor'da Dinçel kolları sıvadı






SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor'un yeni teknik direktörü Selahattin Dinçel, transfer için kolları sıvadı.
Hedefini direk PTT 1'inci Ligi olarak belirleyen Selahattin Dinçel, yönetime mevcut kadrodan Efe, Mazlum, Muhammed Bulut, Veli, Ömer Karancı ve Haluk'un kesin kalması yolunda rapor verdi.
Kulübü düzlüğü çıkaracak paralar verilmediği taktirde bu oyuncuların satılmamasını isteyen Selahattin Dinçel'in, dış transfer çalışmalarına da başladığı belirtildi. Dinçel'in Bandırmaspor'dan orta saha Hacı Mustafa Karabulut ile Ümraniyespor'un kanat oyuncusu Samet Asatekin'i liste başı yaptığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.