Menemen Belediyespor'da Özalp Dönemi

MENEMEN Belediyespor, istifa eden teknik direktörü Taner Taşkın'ın yerine 5 yıl sonra Erhan Özalp'ı getirdi. Sarı lacivertlilerde 2007-2009 arasında görev yapan, o dönem takımı 18 yıl sonra amatör kümeden 3'üncü Lig'e...

21 Ekim 2014 Salı 13:27
Menemen Belediyespor'da Özalp Dönemi






MENEMEN Belediyespor, istifa eden teknik direktörü Taner Taşkın'ın yerine 5 yıl sonra Erhan Özalp'ı getirdi.
Sarı lacivertlilerde 2007-2009 arasında görev yapan, o dönem takımı 18 yıl sonra amatör kümeden 3'üncü Lig'e taşıyan Erhan Özalp için kulüp binasında düzenlenen imza törenine Menemen Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin de katıldı.
Son 5 sezondur görevde olan Taner Taşkın'a teşekkür eden Tahir Şahin, "Emekleriyle 2'nci Lig'e çıktık. Bizi yıllar sonra profesyonel kategoriye taşıyan Erhan Özalp'le yeniden anlaştık. Çok sevdiğimiz hocamızla yeni bir sayfa açacağız" dedi.
Erhan Özalp ise, "Kendimi Menemen'e borçlu hissediyorum. Hedefim burada yeni şampiyonluklar kazanmak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.