Menemen Belediyespor'un korkusu alt sıralardaki takımlar

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor, önümüzdeki 6 maçından 5'inde alt sıralardaki takımlarla karşılaşacak. Teknik direktör Erhan Özalp, bu konuda şunları söyledi: "Bu hafta 15'inci...

27 Şubat 2015 Cuma 13:53
Menemen Belediyespor'un korkusu alt sıralardaki takımlar






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor, önümüzdeki 6 maçından 5'inde alt sıralardaki takımlarla karşılaşacak.
Teknik direktör Erhan Özalp, bu konuda şunları söyledi:
"Bu hafta 15'inci Ofspor'la karşılaşacağız. Ardından üst üste sonuncu Tavşanlı Linyitspor, Konya Anadolu Selçuk ve Tokatspor ile mücadele edeceğiz. Orta sıralarda yer alan Kartalspor'un ardında düşme kokusu yaşayan Turgutluspor'un karşısına çıkacağız. Son kozlarını oynayan bu ekipler, bizi çok zorlayacak. Genellikle zirve yarışında olanlar alt sıradaki takımlar karşısında kayıp yaşayabiliyor. Dikkatli olup, darbe yememeliyiz."
Pazar günü Ofspor'a konuk olacak sarı lacivertlilerde cezalı Efe ile Selçuk forma giyemeyecek.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.